Nieuwsbrieven vanuit LUNA

Een krachtig instrument

Door middel van nieuwsbrieven kun jij jouw klanten op de hoogte houden van bedrijfsinformatie zoals jouw productaanbod of jouw acties. Om jou hierin te ondersteunen bevat het LUNA systeem nieuwsbriefsoftware. Deze software zorgt ervoor dat jij makkelijk ontvangers voor jouw nieuwsbrieven kan verzamelen en vervolgens de nieuwsbrieven kan schrijven, opmaken en versturen.

Wat moet je weten?

Nieuwsbrief maken
Leer hoe je een nieuwsbrief samenstelt en verstuurd

Gebruikersgroepen aanmaken
Leer hoe je jouw ontvangers in groepen zet

Nieuwsbrief template aanmaken
Leer hoe je de vormgeving van jouw nieuwsbrief standariseert