Kopieer als gelinkt product

Zorg dat het aangemaakte product een product “met opties” is

kopieergelinktproduct

Maak een product aan met opties met onder het kopje “Algemene informatie” Model Attribuut om het systeem te laten weten dat je dit product wil koppelen aan een ander product. Dit kan een modeltype zijn. Bijvoorbeeld een serie van tassen die in verschillende kleuren zijn.

Zet dan neer Model attribuut met daarna de serie.

kopieergelinktproduct

Kies bij productspecificatie de verschillende producttypes. Bijvoorbeeld de verschillende kleuren. Voeg ze eerst allemaal toe door ze uit te typen en op enter te drukken stuk voor stuk. Haal dan de overige kleuren weer weg zodat je 1 kleur over hebt.

kopieergelinktproduct

kopieergelinktproduct

Klik op opslaan. En klik daarna rechts bovenin op kopieer als gelinkt product.

kopieergelinktproduct

in de popup selecteer de specificatie kleur en daaronder de extra kleur die je hiervoor had toegevoegd. En klik op kopieer als gelinkt product.

kopieergelinktproduct

je hebt nu bovenin en extra tabblad aangemaakt. Hiervan moet je alle gegevens nog even aanvullen. Ook met een andere voorraad en andere artikelnummers en EAN codes. Vergeet niet de foto aan te passen, want het product is immers een andere kleur.

Vergeet het product niet aan een collectie te koppelen. Anders wordt het product niet weergegeven.