E-mail handtekening instellen voor Office 365

Log in de browser in op jouw Office 365 account via https://login.microsoftonline.com

Wanneer je ingelogd bent ga dan naar deze pagina Dan kom je in het volgende scherm:

E-mail handtekening instellen Office 365

Hier kun je kiezen of jouw handtekening automatisch moet worden toegevoegd, maak hierin jouw keuze.

Wanneer je jouw handtekening hebt gemaakt klik dan op opslaan. Kom je er niet uit? Bel ons dan even op 050 305 0023  dan helpen we je graag verder.