Nieuwe pagina aanmaken in Afosto

Ga eerst naar menu's in de Afosto webshop

Menu's knop

Wanneer je hier bent klik je op de knop ‘Pagina toevoegen’

Pagina toevoegen

Vul hierna de naam in waarop mensen moeten klikken bij het veld ‘Label’ en de titel van de pagina bij ‘Titel’ LET OP: De titel van de pagina bepaalt ook de naam van het item in de menustructuur. De menustructuur draagt vervolgens weer bij aan jouw vindbaarheid. Gebruik hierbij dus bijvoorbeeld: Home, Contact, Herenkleding, Jongensfietsen etc. Geen afkortingen en geen woorden die niet met het onderwerp te maken hebben.

Niet gelukt of vragen over de Url-structuur?

Kwam je er niet uit? Neem dan contact op met onze supportafdeling of met een van onze SEO specialisten.