STEL JOUW POP3 E-MAIL IN

Kies jouw mailprogramma

Instellen op mobiel of tablet?

Het is voor ons helaas niet mogelijk om een handleiding te maken voor alle mobiele apparaten, maar wij kunnen wel vertellen wat bij welk veld ingevuld moet worden. Per apparaat kunnen de velden en kan de volgorde ietwat verschillen.
Onderstaand het overzicht van de in te voeren velden.

Invoervelden

Selecteer om te beginnen handmatig instellen (pop3)

E-mailadres:          Jouw e-mailadres
Wachtwoord:        Jouw wachtwoord
Gebruikersnaam: Jouw e-mailadres

Server voor inkomende mail (pop3):           plesk2.triplepro.nl
Serverpoort voor inkomende mail (pop3): 995
Beveiligingstype inkomende mail:               SSL

Server voor uitgaande mail (smtp):           plesk2.triplepro.nl
Serverpoort voor uitgaande mail (smtp): 465
Beveiligingstype uitgaande mail:               SSL

Kwam je er toch niet uit?

Als je er zelf niet uit bent gekomen maakt dit natuurlijk niet uit, als je wil dat wij jou helpen bij het instellen van de e-mail op jouw computer vragen we je alvast Teamviewer te installeren op jouw computer. Hiermee kunnen wij de computer na jouw goedkeuring overnemen en je helpen bij het instellen van jouw e-mail. Hiervoor kunnen jullie ons bereiken op: 050 305 0023

Voor het instellen van de e-mail op mobiele apparaten zijn jullie altijd welkom op ons kantoor aan de Griffeweg te Groningen. Je kan bij ons altijd gratis parkeren en de koffie staat klaar.

Toch nog vragen?

Neem dan contact met ons op.