Gebruikersgroepen aanmaken voor nieuwsbrieven in Luna

Een voorwaarde om een nieuwsbrief te kunnen maken is dat je een groep met ontvangers hebt gemaakt. Zorg altijd dat je een testgroep hebt zodat je jouw nieuwsbrieven kunt bekijken en een groep waar je hem uiteindelijk heen wil sturen.

Ga allereerst in Luna naar het tabblad ‘nieuwsbrief’.

Tabbladen Luna

Als je dit tabblad niet ziet staan kun je het beste even met ons bellen op 050 305 0023, wij kunnen dit dan direct voor je aan zetten waarna je alleen nog even opnieuw moet inloggen.

Gebruikers maak je aan onder het kopje ‘gebruikers’.

Gebrukersgroepen Luna

Als je naar dit tabblad gaat kan je gebruikers toevoegen.
Onder "hashtag" kan een groepsnaam toegevoegd worden.
Door op selecteer leden te klikken kan je groepen aan deze groep toevoegen.
Daaronder heb je nog naam dit is de naam van de gebruiker die je nu aan het instellen bent.

Gebruikersgroepen Luna Nieuwsbrief