Verkopen Inzien

Waar kan ik de verkooplijst opvragen

In Afosto kan je hier de verkooplijst opvragen. Hierin staan alle orders die gedaan zijn verder is er informatie op te vragen over de klant en van de order.
verkopen afosto

Wat staat er allemaal in de verkooplijst

Hierin kan je alles vinden over de order. Onder andere het order nummer, de orderstatus, de klant en ga zo maar door. Er zijn ook nog extra kolommen toe te voegen om het nog verder te sorteren.

Verkooplijst

Verkooplijst Exporteren

Het is ook mogelijk om een verkooplijst te exporteren dit kan naar excel of als een pdf bestand.
export verkooplijst

Kolommen Selecteren

Het is mogelijk om kolommen te selecteren die je laat zien in het verkoopoverzicht.

selecteerkolommen afosto

Orders zoeken.

Er kan ook naar orders gezocht worden. Hierin kan je zoeken naar order nummer en factuur nummer. Dit kan per verkoopkanaal en er kan ingesteld worden hoe ver er teruggekeken moet worden.

Zoekfunctie Verkopen