Retourneren

Het is handig om te weten hoe er geretourneerd moet worden. Denk aan garantievoorwaarden en misplaatste orders. Hier kan je informatie vinden over hoe je een retour order aan kan maken.

Er zijn 2 manieren om retour orders aan te maken, via orders aanmaken en via een plugin die geïnstalleerd kan worden. Vraag voor de plugin naar de voorwaarden.

Retourneren via verkopen pagina

Stap 1 Verkopen Selecteren

Verkopen Selecteren

Stap 2 Bestelling aanmaken

Nieuwe bestelling aanmaken

Stap 3 Producten selecteren

Product Selecteren

Stap 4 Minteken voor product plaatsen

Minteken voor product

Stap 5 na alles gecontroleerd te hebben op toevoegen klikken. Hierna is de retourorder toegevoegd.
Toevoegen

Retourneren via Plugin

Stap 1 verkopen selecteren

Verkopen Selecteren

Stap 2 zoek ordernummer op

Ordernummer opzoeken

Stap 3 klik op retourorder

Maak retourorder

Stap 4 klik na alles gecontroleerd te hebben op opslaan