Afbeeldingen en video's plaatsen in jouw Afosto shop

Om afbeeldingen en video's te plaatsen in jouw webshop ga je allereerst naar menu's en selecteer je daar de pagina die je wilt bewerken.

Eenmaal daar zie je het volgende:

Pagina bewerken Afosto

Waarschijnlijk staat in het veld inhoud al tekst ingevuld. Klik hier in de tekst op de plek waar je de foto of video wilt plaatsen.

Foto plaatsen

Klik op het afbeeldingen logo. En klik vervolgens op 'Bestand kiezen' Wanneer je dit hebt gedaan opent de verkenner-functie van jouw pc. Ga naar de map waar de foto is opgeslagen en selecteer de foto die je wil plaatsen. Klik vervolgens op openen. De foto verschijnt nu in beeld. Door nogmaals op de afbeelding te klikken kun je hem een titel geven, laten linken naar een andere pagina en de uitlijning aanpassen.

Video plaatsen

Om een video te plaatsen klik je op het video logo. Wanneer je dit hebt gedaan vraagt het systeem om een embed-code, een embedcode noemen we ook wel een insluitcode.

Deze vind je door naar de video te gaan via Youtube, op delen te drukken en vervolgens op insluiten te drukken. De insluitcode verschijnt nu in beeld. Dit ziet er zo uit.

Insluiten op youtube

Kopieer deze code en plak hem in het veld in Afosto, als laatste klik je op invoegen. Nu staat de video op jouw webshop.

Nog vragen? Neem dan contact op, we leggen het je ook graag persoonlijk uit.