Afrekenen niet toegevoegde producten

Als je producten hebt die nog niet toegevoegd zijn in de shop/in jouw kassasysteem kun je ervoor kiezen om deze af te rekenen als een divers product. Om dit te doen maak je eerst een product aan in app.afosto.com.

Product aanmaken

Dit product noem je ‘Divers product’ en geef je geen prijs. (€0,00) Het product moet wel een artikelnummer en EAN-code hebben.

Product aan startscherm van kassa toevoegen

Ga naar app.afosto.com en ga naar het verkoopkanaal van de gewenste kassa.

Kies de kassa

Als je in de instellingen voor de kassa bent klik je op ‘Producten op kassascherm (groepen)’

Zoek nieuw product

Je komt hierna in dit scherm:

Productpositionering Kassa

Eenmaal hier zoek je het product op met de naam ‘Divers product’. Selecteer het product en klik vervolgens op opslaan. Het product is nu toegevoegd aan het startscherm. Er kan ook een kleur gekozen worden dit is de kleur die het blokje krijgt op de kassa.

Om het product te laten verschijnen open je de kassa via www.pos.afosto.com en klik je vervolgens op synchroniseren.

Het product verschijnt na het synchroniseren op het startscherm van de kassa.

Diversen verkopen

Om het nieuwe product te gebruiken voer je eerst de prijs in. (500 wordt €5,00) Klik hierna op Divers product.

Het diverse product is nu toegevoegd aan jouw order.