Cloud diensten

Wat zijn cloud diensten?

Cloud diensten zijn diensten die beschikbaar zijn via een netwerk. Hierin gaat het om het beschikbaar maken van hardware, software en gegevens. Het meest gebruikte voorbeeld hiervan in een cloud service om bestanden in te delen zoals foto’s, video’s en andere documenten.

Waarom zou ik gebruik maken van cloud diensten?

Een belangrijke reden om gebruik te maken van cloud diensten is omdat bestanden die in de cloud staan toegankelijk zijn vanaf meerdere apparaten en tevens laat je je gegevens op deze manier beschermen door de partij die ze opslaat. Veelgebruikte diensten hiervoor zijn Onedrive van Microsoft en Dropbox.

Welke cloud diensten zijn via TriplePro verkrijgbaar?

Bij TriplePro krijgen alle klanten die gebruik maken van Office 365, 2 TB aan opslagruimte in Onedrive voor bestanden en 50 GB aan ruimte voor de email. Deze opslagruimte is toegankelijk vanaf al jouw apparaten en wordt beveiligd door Microsoft. Zo weet je zeker dat je nooit meer jouw bestanden kwijtraakt en je ze altijd kan bereiken.

Geïnteresseerd in onze cloud diensten?

Voor meer informatie over onze cloud diensten kan je telefonisch advies aan vragen via support@triplepro.nl