Links plaatsen in Afosto

Om links te plaatsen in jouw webshop ga je allereerst naar menu's en selecteer je daar de pagina die je wilt bewerken.

Eenmaal daar zie je het volgende:

Pagina bewerken Afosto

In het veld inhoud zie je de tekst die op jouw website staat.

Om een link te plaatsen selecteer je allereerst de tekst waarvan je wilt dat hij verwijst naar een andere pagina. Klik vervolgens op het koppelteken. (vierde van rechts) Klik hierna op link invoegen. Hier vul je url in waarnaar je wilt doorverwijzen/linken. Wanneer je dit hebt ingevuld klik je op opslaan.

let op! Zorg ervoor dat je bij een link naar de eigen website, bijvoorbeeld: een link naar de contactpagina. Niet de hele link plaatst maar alleen wat na je domeinnaam komt. Het is dus geen: https://www.onlinemarketing.triplepro.nl/contact, maar: /contact

Bij een link naar een andere website gebruik je de hele url.